Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50280
Назва: | Значення хлібопекарської галузі у забезпеченні продовольчої безпеки України |
Автори: | Крушина, М. О. |
Науковий керівник : | Грідін, О. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Крушина М. О. Значення хлібопекарської галузі у забезпеченні продовольчої безпеки України. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року), наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ. Ч. 1. 2024. С. 236-240. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50280 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 1_ 2024_236-240.pdf | 252.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.