Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50205
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дядін, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-04T10:16:01Z | - |
dc.date.available | 2024-04-04T10:16:01Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дядін А. С. Формування критеріїв оцінки фінансового стану підприємства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 74. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50205 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Формування критеріїв оцінки фінансового стану підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_74.pdf | 169.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.