Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5019
Title: Сировинні ресурси технологіі галузі
Authors: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: сировинні ресурси;тваринництво;переробка м'ясних сировинних ресурсів;готова продукція;м'ясопереробна промисловість;рослинництво
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г., Желєва Т. С. Сировинні ресурси технологіі галузі: опорний конспект лекцій для студентів дeннoï та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологіі» (освітньо—професійна програма «Технологіі харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 118 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни "Сировинні ресурси технологіі галузі" полягає у визначенні рівня розвитку тваринництва в умовах прискоренного науково-технічного прогресу галузі,в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезпечення сировиною підприємств галузі, залучення до переробки нових видів сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5019
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos20-1.pdf17.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.