Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.date.accessioned2024-03-30T10:08:33Z-
dc.date.available2024-03-30T10:08:33Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В. Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 467-468.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49949-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДосвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_467-468.pdf161.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.