Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49942
Title: Розроблення проєкту закладу швидкого обслуговування на 80 місць в зоні food court торгівельно-розважального комплексу у м. Дніпро
Other Titles: The development of fast food establishment project for 80 seats in the shopping mall food court area in Dnipro
Authors: Шрамко, Анастасія Русланівна
metadata.dc.contributor.advisor: Котляр, Олег Володимирович
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Keywords: проєкт;заклад швидкого обслуговування;виробнича програма;технологічний процес;ефективність;інвестиції;project;quick service facility;production program;technological process;efficiency;investments
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шрамко А. Р. Розроблення проєкту закладу швидкого обслуговування на 80 місць в зоні food court торгівельно-розважального комплексу у м. Дніпро: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Котляр ; Харків: ДБТУ, 2023. 93 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена рoзpoбці проєкту закладу швидкого обслуговування на 80 місць в зоні food court торгівельно розважального комплексу у м. Дніпро. При виконанні кваліфікаційної роботи було здійснено маркетингові дослідження конкурентного середовища закладів ресторанного господарства, що проектується, надано техніко-економічне обґрунтування проекту та підтверджено доцільність будівництва закладу швидкого обслуговування на 80 місць у м. Дніпро. Проведено обґрунтування проекту підприємства. Проведено орга-нізаційно-технологічні розрахунки, що включають: розробку виробничої програми; розрахунок механічного, холодильного та теплового обладнання; розрахунок площі основних та допоміжних приміщень; запропоновано компонувальне рішення. Розроблено заходи щодо охорони навколишнього середовища, санітарії, охорони праці та протипо¬жежної безпеки на підприємстві. Розраховано основні економічні показники господарської діяльності закладу швидкого обслуговування у м. Дніпро.
The qualification work is dedicated to the development of the project of a quick service establishment for 80 seats in the food court zone of the shopping and entertainment complex in the city of Dnipro. During the performance of the qualification work, marketing studies of the competitive environment of the planned restaurant industry were carried out, the technical and economic justification of the project was provided and the feasibility of the construction of a quick service establishment for 80 seats in the city of Dnipro was confirmed. The substantiation of the project of the enterprise was carried out. Organizational and technological calculations were carried out, including: development of a production program; calculation of mechanical, refrigeration and heating equipment; calculation of the area of main and auxiliary premises; a compositional solution is proposed. Measures have been developed for environmental protection, sanitation, labor protection and fire safety at the enterprise. The main economic indicators of the economic activity of a quick service establishment in the city of Dnipro are calculated
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49942
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_181z-21b stn-2-03_Shramko_A_R.pdf
  Restricted Access
2.54 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.