Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorІзмайлова, О. О.-
dc.contributor.authorМаліков, К. С.-
dc.contributor.authorПлечко, В. А.-
dc.date.accessioned2022-08-16T09:33:54Z-
dc.date.available2022-08-16T09:33:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationФоміна І. М., Ізмайлова О. О., Маліков К. С., Плечко В. А. Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 162-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4975-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання фруктових і овочевих соків в технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності на базі пластівців з зерна, пророщеного в середовищі біопрепарату «Байкал ЕМ», що містить молочнокислі бактерії. Використання таких технологій дозволяє розширити асортимент зернових пластівців і отримати пшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності, які містять збільшену кількість вітамінів.uk_UA
dc.description.abstractИсследована возможность использования фруктовых и овощных соков в технологии пшеничных зерновых хлопьев повышенной биологической ценности на базе хлопьев из зерна, пророщенного в среде биопрепарата «Байкал ЕМ», содержащей молочнокислые бактерии. Использование таких технологий позволяет расширить ассортимент зерновых хлопьев и получить пшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценности, которые содержат увеличенное количество витаминов.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using fruit and vegetable juices in the technology of wheat cereal flakes of high biological value based on cereal flakes germinated in the environment of the biological product "Baikal EM" containing lactic acid bacteria is investigated. The use of such technologies allows us to expand the range of cereal flakes and obtain wheat cereal flakes of high biological value, which contain an increased amount of vitamins.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleРозширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.title.alternativeРасширение асоритмента пшеничных зерновых хлопья повышенной биологической ценностиuk_UA
dc.title.alternativeExpansion of the wheat grain flake ashoritement of the improved biological valueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf674.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.