Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorСухенко, В. Ю.-
dc.contributor.authorТищенко, Г. П.-
dc.date.accessioned2024-03-26T11:57:05Z-
dc.date.available2024-03-26T11:57:05Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСухенко Ю. Г., Сухенко В. Ю., Тищенко Г. П. Интенсификация газожидкостных массообменных процессов пищевых и перерабатівающих производств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 148-159.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49638-
dc.description.abstractПриведена классификация газожидкостных аппаратов, которые обеспечивают колебательный режим взаимодействия фаз в процессе массообмена. Предложены способы и аппараты для интенсификации процессов сатурации при производстве безалкогольных напитков.uk_UA
dc.description.abstractПриведена класифікація газорідинних апаратів, які забезпечують коливальний режим взаємодії фаз в процесі масообміну. Запропоновані способи і апарати для інтенсифікації процесів сатурації при виробництві безалкогольних напоїв.uk_UA
dc.description.abstractClassification of gas liquid vehicles which provide the swaying mode of co-operation of phases in the process of mass exchange is resulted. Methods and vehicles are offered for intensification of processes of сатурации at the production of soft drinks.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleИнтенсификация газожидкостных массообменных процессов пищевых и перерабатівающих производствuk_UA
dc.title.alternativeІнтенсифікація газорідинних массообмінних процесів харчових і переробних виробництвuk_UA
dc.title.alternativeIntensification of gas-liquid of mass exchange processes of food and processing productionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_21.pdf351.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.