Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorСухенко, В. Ю.-
dc.contributor.authorБородина, В. М.-
dc.contributor.authorХоменко, С. В.-
dc.date.accessioned2024-03-26T11:37:02Z-
dc.date.available2024-03-26T11:37:02Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСухенко Ю. Г., Сухенко В. Ю., Бородина В. М., Хоменко С. В. Интенсификация тепломассообменных процессов в перерабатывающих и пищевых отраслях. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 139-148.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49637-
dc.description.abstractПриведен обзор и анализ способов интенсификации тепломассообменных процессов. Указаны направления исследований, которые могут быть наиболее эффективными. Даны рекомендации по конструированию аппаратов.uk_UA
dc.description.abstractНаведені огляд i аналіз способів інтенсифікації тепломасообмінних процесів. Вказані напрями досліджень, які можуть бути найбільш ефективними. Дані рекомендації з конструювання апаратів.uk_UA
dc.description.abstractA review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicated. Recommendations are executed on constructing of vehicles.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleИнтенсификация тепломассообменных процессов в перерабатывающих и пищевых отрасляхuk_UA
dc.title.alternativeІнтенсифікація тепломасообмінних процесів в переробних і харчових галузяхuk_UA
dc.title.alternativeIntensification of thermal mass-transfer of processes in processing and food industriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_20.pdf335.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.