Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49637
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухенко, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Сухенко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бородина, В. М. | - |
dc.contributor.author | Хоменко, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T11:37:02Z | - |
dc.date.available | 2024-03-26T11:37:02Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сухенко Ю. Г., Сухенко В. Ю., Бородина В. М., Хоменко С. В. Интенсификация тепломассообменных процессов в перерабатывающих и пищевых отраслях. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 139-148. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49637 | - |
dc.description.abstract | Приведен обзор и анализ способов интенсификации тепломассообменных процессов. Указаны направления исследований, которые могут быть наиболее эффективными. Даны рекомендации по конструированию аппаратов. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведені огляд i аналіз способів інтенсифікації тепломасообмінних процесів. Вказані напрями досліджень, які можуть бути найбільш ефективними. Дані рекомендації з конструювання апаратів. | uk_UA |
dc.description.abstract | A review and analysis of methods of intensification of Thermal mass-transfer processes is resulted. Directions of researches which can be most effective are indicated. Recommendations are executed on constructing of vehicles. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Интенсификация тепломассообменных процессов в перерабатывающих и пищевых отраслях | uk_UA |
dc.title.alternative | Інтенсифікація тепломасообмінних процесів в переробних і харчових галузях | uk_UA |
dc.title.alternative | Intensification of thermal mass-transfer of processes in processing and food industries | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_20.pdf | 335.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.