Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповаленко, О. І.-
dc.contributor.authorФурманова, Ю. П.-
dc.contributor.authorСупрун-Крестова, О. Ю.-
dc.contributor.authorКорж, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-03-26T10:52:14Z-
dc.date.available2024-03-26T10:52:14Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШаповаленко О. І., Фурманова Ю. П., Супрун-Крестова О. Ю., Корж Т. В. Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічні властивості гречаних крупів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 110-115.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49633-
dc.description.abstractВ статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання електромагнітного поля надвисоких частот (ЕМП НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту «легких» гречаних зерен.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрена возможность изготовления продукта быстрого приготовления из гречихи путем использования єлектромагнитного поля сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ). Использование данного метода предоставляет ряд преимуществ: большую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту подогрева. Влияние СВЧ- энергии способствует получению качественно нового продукта – «воздушных» гречневых зерен.uk_UA
dc.description.abstractIn article possibility of manufacturing of a product of fast preparation from by use fields of ultrahigh frequencies (ЭМП СВЧ) is considered. Use of the given method gives a number of advantages: the big speed of process of processing, thermal ecological cleanliness of heating. MICROWAVE ENERGY influence promotes reception of qualitatively new product - "air" buckwheat grains.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічні властивості гречаних крупівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния электромагнитного поля сверхвысоких частот на физико-химические свойства гречневых крупuk_UA
dc.title.alternativeResearch of influence of the electromagnetic field of ultrahigh frequencies on physical and chemical properties of buckwheat groatsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_16.pdf332.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.