Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49633
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповаленко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Фурманова, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Супрун-Крестова, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Корж, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T10:52:14Z | - |
dc.date.available | 2024-03-26T10:52:14Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Шаповаленко О. І., Фурманова Ю. П., Супрун-Крестова О. Ю., Корж Т. В. Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічні властивості гречаних крупів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 110-115. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49633 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання електромагнітного поля надвисоких частот (ЕМП НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту «легких» гречаних зерен. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье рассмотрена возможность изготовления продукта быстрого приготовления из гречихи путем использования єлектромагнитного поля сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ). Использование данного метода предоставляет ряд преимуществ: большую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту подогрева. Влияние СВЧ- энергии способствует получению качественно нового продукта – «воздушных» гречневых зерен. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article possibility of manufacturing of a product of fast preparation from by use fields of ultrahigh frequencies (ЭМП СВЧ) is considered. Use of the given method gives a number of advantages: the big speed of process of processing, thermal ecological cleanliness of heating. MICROWAVE ENERGY influence promotes reception of qualitatively new product - "air" buckwheat grains. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічні властивості гречаних крупів | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния электромагнитного поля сверхвысоких частот на физико-химические свойства гречневых круп | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of influence of the electromagnetic field of ultrahigh frequencies on physical and chemical properties of buckwheat groats | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_16.pdf | 332.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.