Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49594
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скриннік, В. І. | - |
dc.contributor.author | Шевцова, Дар’я Едуардівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T19:47:15Z | - |
dc.date.available | 2024-03-25T19:47:15Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шевцова Д. Е. Івент-менеджмент у закладах гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49594 | - |
dc.description.abstract | Актуальність випускної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що на сучасному етапі визначальним фактором конкурентоспроможності підприємств готельного господарства є співвідношення «ціна – якість». Ринок готельного господарства в Україні характеризується зростанням пропозиції але водночас скороченням попиту на послуги розміщення, що посилює конкуренцію в галузі, особливо в умовах, спочатку світової пандемії пов’язаної з поширенням Covid-19, а потів з повномасштабним вторгненням рф до України. Особливу актуальність набуває проблема забезпечення відповідного рівня якості послуг підприємств готельного господарства за умови недостатнього досвіду її розвитку в Україні. Для досягнення відповідності якості послуг міжнародним стандартам підприємствам потрібно великі фінансові ресурси, які в сучасних умовах ринкової економіки все складніше знаходити. Останнім часом для досягнення цієї мети підприємства все частіш впроваджують у свою діяльність послуги аутсорсингових компаній. Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є процес використання аутсорсингу в підприємствах готельного господарства, як засобу оптимізації витрат на підприємстві з метою підвищення якості надання послуг у готелях. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти оцінки та використання технологій аутсорсингу в діяльності підприємств готельного господарства. Метою випускної кваліфікаційної роботи є розробка рекомендації щодо впровадження послуг аутсорсингу в діяльність готелю з метою підвищення якості послуг. Для досягнення поставленої мети, доцільним є вирішення наступних завдань: дослідити концептуальні засади аутсорсингу; охарактеризувати види аутсорсингу в діяльності підприємств готельного господарства; визначити переваги та недоліки аутсорсингу в діяльності закладів розміщення; проаналізувати якість обслуговування та культуру поведінки персоналу в готелі; надати оцінку практики використання аутсорсингових послуг в діяльності готельних закладів; надати пропозиції щодо оптимізації бізнес-процесів шляхом використання технологій аутсорсингу; запропонувати рекомендації щодо впровадження на оцінки ефективності послуг аутсорсингу в готелі. Методи дослідження. У роботі для вирішення поставлених завдань використовувались загальні економічні закони; загальнонаукові системно-ситуаційні методи дослідження для розкриття змісту та сутності аутсорсингової діяльністі в готельному бізнесі; інформаційно - логічне та імітаційне моделювання для дослідження структур та класифікацій аутсорсингової діяльності на підприємстві; статистичні і експертні методи обробки даних та методи прогнозування для виявлення сучасних тенденцій розвитку аутсорсингової діяльності в готельному бізнесі. Наукова новизна ВКР полягає у визначенні та обґрунтуванні використання послуг аутсорсингу персоналу на підприємствах готельного господарства, методів та способів його ефективного використання у сфері готельного бізнесу з метою підвищення конкурентоспроможності на ринку готельної сфери. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | аутсориснг | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | event management | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | hotel business | uk_UA |
dc.subject | image | uk_UA |
dc.title | Івент-менеджмент у закладах гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Event management in hospitality establishments | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241z-22m-01_Shevtsova_D_YE.pdf Restricted Access | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.