Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49568
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.contributor.advisorСмірнова, Є. С.-
dc.contributor.authorЗарубіна, В. С.-
dc.date.accessioned2024-03-25T16:36:09Z-
dc.date.available2024-03-25T16:36:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗарубіна В. С. The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregate. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. : Л.Ю. Арсеньєва, Є.С. Смірнова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49568-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleThe course of biochemical processes in fermenting forming aggregateuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-75.pdf181.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.