Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУсіна, А. І.-
dc.contributor.authorРюмшина, О. Г.-
dc.date.accessioned2024-03-24T15:53:25Z-
dc.date.available2024-03-24T15:53:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРюмшина О. Г. Інноваційні технології в проектуванні ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. А. І. Усіна. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49451-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційні технології в проектуванні ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-63.pdf133.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.