Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49393
Title: Матеріали підготовки до предметного тесту з обліку та фінансів єдиного фахового вступного випробування на навчання для здобуття ступеня магістра : навч.-метод. посібник. Ч. 2: Фінанси
Authors: Ставерська, Т. О.
Лисак, Г. Г.
Близнюк, О. П.
Андрющенко, І. С.
Горох, О. В.
Жилякова, О. В.
Макогон, В. В.
Малій, О. Г.
Нагаєва, Г. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків
Citation: Матеріали підготовки до предметного тесту з обліку та фінансів єдиного фахового вступного випробування на навчання для здобуття ступеня магістра : навч.-метод. посібник. Ч. 2: Фінанси / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад. : Т.О. Ставерська, Г.Г. Лисак, О.П. Близнюк, І.С. Андрющенко, О.В. Горох, О.В. Жилякова, В.В. Макогон, О.Г. Малій, Г.О. Нагаєва. – Харків, 2024. – 275 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, які готуються до складання єдиного фахового вступного випробування за програмою предметного тесту з обліку та фінансів для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра. В частину 2 посібника увійшли такі розділи програми: «Оподаткування»; «Бюджетна та податкова система»; «Фінанси підприємств»; «Банківська справа та страхування».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49393
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.