Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48962
Назва: | Параметричний аналіз вальцьового млина |
Інші назви: | Параметрический анализ вальцевой мельницы Self-reactance analysis of val'cevoy of mill |
Автори: | Скорик, О. П. Полупанов, В. М. Русальов, О. М. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Скорик О. П., Полупанов В. М., Русальов О. М. Параметричний аналіз вальцьового млина. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78 |
Короткий огляд (реферат): | У роботі приведені результати розрахунків геометричних параметрів вдосконаленого вальцьового млина для подрібнення зерна на концентрований корм. Попередні розрахунки показують, що удосконалення дозволить спростити конструкцію, зменшити енергоємність і металоємність на 35... 40%. В работе приведены результаты расчетов геометрических параметров усовершенствованного станка для измельчения зерна на концентрированный корм. Предварительные расчеты показывают, что усовершенствование позволит упростить конструкцию, уменьшить энергоемкость и металлоемкость станка на 35... 40%. The results of calculations of geometrical parameters of the improved machine-tool are in-process resulted for grinding down of grain on the concentrated forage. Preliminary calculations show that an improvement will allow to simplify a construction, decrease the capacity of energy and metal of machine-tool on 35...40%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48962 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_78_2009_25.pdf | 497.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.