Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48960
Назва: | Доцільність приготування зволожених концентрованих кормів для свиней |
Інші назви: | Целесообразность приготовления увлажненных концентрированных кормов для животных Expedience of preparation of the water-wet concentrated forages for animals |
Автори: | Мерінець, Н. А. Дзюба, А. І. Троянов, М. М. Нанка, О. В. Фісяченко, О. І. Семенцов, В. І. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Мерінець Н. А., Дзюба А. І., Троянов М. М., Нанка О. В., Фісяченко О. І., Семенов В. І. Доцільність приготування зволожених концентрованих кормів для свиней. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78 |
Короткий огляд (реферат): | В статті наведені існуючі машини і обладнання для приготування зволожених концентрованих кормів. Запропоновано напрямок створення нових конструкцій пристроїв для подрібнення концентрованих кормів в рідкому середовищі. В статье приведены существующие машины и оборудование для приготовления увлажненных концентрированных кормов. Предложено направление и создания новых конструкций устройств для измельчения концентрированных кормов в жидкой среде. Existent machines and equipment for preparation of the water-wet concentrated forages are resulted in the article. Direction and creations of new constructions of devices is offered for grinding down of the concentrated forages in a liquid environment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48960 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_78_2009_24.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.