Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48943
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.contributor.author | Штих, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T12:11:14Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T12:11:14Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Бабіч А. О., Штих С. В. Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 453-454. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48943 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_453-454.pdf | 176.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.