Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Діденко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Даниленко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Сподар, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T12:09:20Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T12:09:20Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Діденко О. В., Даниленко Л. В., Сподар К. В. Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 451-452. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48942 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_451-452.pdf | 161.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.