Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorДіденко, О. В.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.date.accessioned2024-03-12T12:09:20Z-
dc.date.available2024-03-12T12:09:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Діденко О. В., Даниленко Л. В., Сподар К. В. Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 451-452.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48942-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_451-452.pdf161.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.