Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T10:24:02Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T10:24:02Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Малафаєв М. Т. Особливості фізичного стану молекул води у «зв’язаній» воді. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 423-424. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48875 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості фізичного стану молекул води у «зв’язаній» воді | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_423-424.pdf | 163.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.