Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48871
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-03-12T10:19:51Z-
dc.date.available2024-03-12T10:19:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В. Вплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структури. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 417-418.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48871-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структуриuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_417-418.pdf186.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.