Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48853
Назва: | Новий спосіб машинного доїння корів |
Інші назви: | Новый способ машинного доения коров New method of machine milking process доения cows |
Автори: | Грідасов, О. В. Грідасов, В. І. Кульбаба, С. В. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Грідасов О. В., Грідасов В. І., Кульбаба С. В. Новий спосіб машинного доїння корів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто застосування нового способу машинного доїння корів для підвищення молоковіддачі за рахунок збільшення швидкості руху краплинок молока при дії на них вібраційних коливань. Також приведен механізм дії вибраційних коливань на швидкість руху краплинок молока. В статье рассмотрено применение нового способа машинного доения коров для повышения молокоотдачи за счет увеличения скорости движения капель молока при действии на них вибрационных колебаний. Также приведен механизм действия вибрацийных колебаний на скорость движения капель молока. In the article application of new method of the machine milking of cows is considered for the increase of milk is a return due to the increase of rate of movement of drops of milk at an action on them of oscillation vibrations. The mechanism of action of vibrations is also resulted on the rate of movement of drops of milk |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48853 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_78_2009_11.pdf | 215.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.