Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48852
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вольвак, С. Ф. | - |
dc.contributor.author | Бахарев, Д. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T09:43:47Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T09:43:47Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Вольвак С. Ф., Бахарев Д. Н. Исследование режимов обмолота початков кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48852 | - |
dc.description.abstract | Определена максимальная скорость перемещения лопасти ротора молотилки, при которой сила удара початка о шипы деки расходуется только на отделение зерна от стержня. | uk_UA |
dc.description.abstract | Визначено максимальну швидкість руху лопаті ротора молотарки, при якій сила удару качана по шипах деки витрачається тільки на відділення зерна від стрижня. | uk_UA |
dc.description.abstract | High speed of moving of blade of rotor of threshing machine at which force of blow of ear at the thorns of sounding board is expended only on dissociating of grain from a bar is certain. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78 | - |
dc.title | Исследование режимов обмолота початков кукурузы | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження режимів обмолоту качанів кукурудзи | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the modes of threshing of corn-cobs | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_78_2009_10.pdf | 722.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.