Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48852
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВольвак, С. Ф.-
dc.contributor.authorБахарев, Д. Н.-
dc.date.accessioned2024-03-12T09:43:47Z-
dc.date.available2024-03-12T09:43:47Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВольвак С. Ф., Бахарев Д. Н. Исследование режимов обмолота початков кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48852-
dc.description.abstractОпределена максимальная скорость перемещения лопасти ротора молотилки, при которой сила удара початка о шипы деки расходуется только на отделение зерна от стержня.uk_UA
dc.description.abstractВизначено максимальну швидкість руху лопаті ротора молотарки, при якій сила удару качана по шипах деки витрачається тільки на відділення зерна від стрижня.uk_UA
dc.description.abstractHigh speed of moving of blade of rotor of threshing machine at which force of blow of ear at the thorns of sounding board is expended only on dissociating of grain from a bar is certain.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78-
dc.titleИсследование режимов обмолота початков кукурузыuk_UA
dc.title.alternativeДослідження режимів обмолоту качанів кукурудзиuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the modes of threshing of corn-cobsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_78_2009_10.pdf722.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.