Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48778
Назва: Стійкість сільськогосподарського підприємства як чинник його конкурентоспроможності
Автори: Шаціло, Н. І.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаціло Н. І. Стійкість сільськогосподарського підприємства як чинник його конкурентоспроможності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Короткий огляд (реферат): Досліджено сутність поняття економічної стійкості підприємства. Виявлено зв'язок між категоріями конкурентоспроможності та стійкості підприємств. Проаналізовано стійкість як чинник формування конкурентних переваг.
The essence of concept of economic development of the enterprise is defined. The interrelation between categories of competitiveness and development of the enterprises is defined. The development as the factor of formation of competitive advantages is analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48778
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_52.pdf103.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.