Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-03-07T17:35:56Z-
dc.date.available2024-03-07T17:35:56Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Упровадження комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням та апаратів для його реалізації. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 355-356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48765-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУпровадження комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням та апаратів для його реалізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_355-356.pdf163.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.