Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКудрявцев, В. Н.-
dc.contributor.authorПарамонова, В. А.-
dc.contributor.authorКуропятник, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-03-07T17:26:54Z-
dc.date.available2024-03-07T17:26:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКудрявцев В. Н., Парамонова В. А., Куропятник Д. В. Возможности применения СВЧ-технологии в процессе плавления кондитерских жиров. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 347-348.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48761-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВозможности применения СВЧ-технологии в процессе плавления кондитерских жировuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_347-348.pdf163 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.