Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48734
Назва: Державна підтримка як необхідна умова підвищення економічної ефективності виробництва ячменю та його конкурентоспроможності
Автори: Савіцьаа, С. І.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Савіцька С. І. Державна підтримка як необхідна умова підвищення економічної ефективності виробництва ячменю та його конкурентоспроможності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості формування та обсяги державної підтримки розвитку зерновиробництва, зокрема виробництва ячменю.
Forming features and volumes of state support of development of zernovirobnictva are considered, in particular productions of barley.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48734
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_40.pdf114.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.