Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4859
Назва: Досягнутий рівень інтенсифікації виробництва овочів у Харківській області
Інші назви: The achieved level of intensification of vegetable production in Kharkiv region.
Достигнутый уровень интенсификации производства овощей в Харьковской области.
Автори: Черненко, Ю.Ю.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Черненко Ю.Ю. Досягнутий рівень інтенсифікації виробництва овочів у Харківській області. 2014. № 6. С. 291
Серія/номер: Економічні науки;№ 6
Короткий огляд (реферат): В статье исследовано современное состояние одного из направлений интенсификации производства овощей открытого грунта в Харьковской области – внесения минеральных и органических удобрений и их влияния на урожайность овощных культур.
The modern state of one is investigations the directed at intensification of production of vegetables isthe open soil of Kharkiv applying mineral and organic fertilizers and their influence on the productivity of vegetable crops is studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4859
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chernenko.pdf280.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.