Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48590
Назва: Оцінка конкурентоспроможності технологій вирощування озимої пшениці
Автори: Токар, А. В.
Кучер, А. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Токар А. В., Кучер А. В. Оцінка конкурентоспроможності технологій вирощування озимої пшениці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Короткий огляд (реферат): Розкрито результати досліджень конкурентоспроможності технологій виробництва озимої пшениці в аспекті підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку зерна.
The results of researches of competitiveness of production technologies of winter wheat in aspect of increase of competitiveness of the enterprises in the market of grain have been given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48590
Розташовується у зібраннях:Випуск105: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_105_2010_52.pdf115.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.