Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотарьова, С. А.-
dc.contributor.authorНовікова, В.Є.-
dc.contributor.authorПономарьова, М.С.-
dc.date.accessioned2024-03-04T10:50:21Z-
dc.date.available2024-03-04T10:50:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрофесійна педагогіка: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання; упоряд.: С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48577-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до вивчення дисципліни «Професійна педагогіка» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПрофесійна педагогіка: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освітаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_profpedahohika metodychka_24.pdf399.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.