Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48534
Title: Оцінка споживчих властивостей йогуртів натуральних
Authors: Вишнікіна, О. В.
Лихолат, О. А.
Мамонт, А. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вишнікіна О. В., Лихолат О. А., Мамонт А. О. Оцінка споживчих властивостей йогуртів натуральних. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 247-248.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48534
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_247-248.pdf161.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.