Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2024-03-04T07:47:54Z-
dc.date.available2024-03-04T07:47:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧуйко А. М., Свідло К. В., Шубіна Л. Ю., Чуйко М. М. Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 237-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48529-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_237-238.pdf162.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.