Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48529
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Л. Ю. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-04T07:47:54Z | - |
dc.date.available | 2024-03-04T07:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Чуйко А. М., Свідло К. В., Шубіна Л. Ю., Чуйко М. М. Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 237-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48529 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_237-238.pdf | 162.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.