Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48522
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.contributor.author | Корзун, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Лазарева, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Липова, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-04T07:22:01Z | - |
dc.date.available | 2024-03-04T07:22:01Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Свідло К. В., Корзун В. Н., Лазарева Т. А., Липова Ю. Ю. Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 223-224. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48522 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_223-224.pdf | 220.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.