Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоляк, О. А.-
dc.contributor.authorПоляшенко, С. А.-
dc.date.accessioned2024-03-02T10:08:37Z-
dc.date.available2024-03-02T10:08:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРоляк О. А., Поляшенко С. А. Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 213-219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48488-
dc.description.abstractПриділяється увага розвитку нового напрямку в термообробці зерна. Був запропонований комбінований спосіб підведення енергії при електротермообробці зерна.uk_UA
dc.description.abstractУделяется внимание развитию нового направления в термообработке фуражного зерна. Был предложен комбинированный способ подачи энергии при электротермообработке зерна.uk_UA
dc.description.abstractIn the article there was paid attention to the new trend in development of thermoprocessing of fodder seed. There was also proposed a combined method of supplying power at electrical and thermoprocessing of grain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleКомбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зернаuk_UA
dc.title.alternativeКомбинированный способ использования инфракрасного излучения для термообработки зернаuk_UA
dc.title.alternativeCombined method of the use of infra-red radiation is for heat treatment of grainuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_31.pdf311.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.