Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48488
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Роляк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Поляшенко, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-02T10:08:37Z | - |
dc.date.available | 2024-03-02T10:08:37Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Роляк О. А., Поляшенко С. А. Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 213-219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48488 | - |
dc.description.abstract | Приділяється увага розвитку нового напрямку в термообробці зерна. Був запропонований комбінований спосіб підведення енергії при електротермообробці зерна. | uk_UA |
dc.description.abstract | Уделяется внимание развитию нового направления в термообработке фуражного зерна. Был предложен комбинированный способ подачи энергии при электротермообработке зерна. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article there was paid attention to the new trend in development of thermoprocessing of fodder seed. There was also proposed a combined method of supplying power at electrical and thermoprocessing of grain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 | - |
dc.title | Комбінований спосіб використання інфрачервоного випромінювання для термообробки зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Комбинированный способ использования инфракрасного излучения для термообработки зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Combined method of the use of infra-red radiation is for heat treatment of grain | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_31.pdf | 311.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.