Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48480
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заплетников, И. Н. | - |
dc.contributor.author | Шеина, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-02T07:14:45Z | - |
dc.date.available | 2024-03-02T07:14:45Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Заплетников И. Н., Шеина А. В. Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 156-161. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48480 | - |
dc.description.abstract | В статье проведена оценка технического уровня и качества овощерезательного оборудования, представленного на рынке Украины. По результатам оценивания выбраны наиболее прогрессивные и функциональные модели. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проведено оцінювання технічного рівня та якості обладнання для нарізання овочів, яке представлено на ринку України. За результатами оцінювання обрано найбільш прогресивні та функціональні моделі. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article is conducted the estimation of technical level and quality of equipment for cutting of vegetables, presented at the market of Ukraine. On results an evaluation the most progressive and functional models are chosen. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 | - |
dc.title | Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке Украины | uk_UA |
dc.title.alternative | Оцінювання якості обладнання для нарізання овочів, яке представлено на ринку України | uk_UA |
dc.title.alternative | Estimation of quality of equipment for cutting of vegetables, presented at the market of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_23.pdf | 258.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.