Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48480
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаплетников, И. Н.-
dc.contributor.authorШеина, А. В.-
dc.date.accessioned2024-03-02T07:14:45Z-
dc.date.available2024-03-02T07:14:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗаплетников И. Н., Шеина А. В. Оценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 156-161.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48480-
dc.description.abstractВ статье проведена оценка технического уровня и качества овощерезательного оборудования, представленного на рынке Украины. По результатам оценивания выбраны наиболее прогрессивные и функциональные модели.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проведено оцінювання технічного рівня та якості обладнання для нарізання овочів, яке представлено на ринку України. За результатами оцінювання обрано найбільш прогресивні та функціональні моделі.uk_UA
dc.description.abstractIn the article is conducted the estimation of technical level and quality of equipment for cutting of vegetables, presented at the market of Ukraine. On results an evaluation the most progressive and functional models are chosen.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleОценка качества овощерезательеого оборудования, представленного на рынке Украиныuk_UA
dc.title.alternativeОцінювання якості обладнання для нарізання овочів, яке представлено на ринку Україниuk_UA
dc.title.alternativeEstimation of quality of equipment for cutting of vegetables, presented at the market of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_23.pdf258.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.