Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48438
Назва: Собівартість продукції та шляхи її зниження як головна умова ефективної стратегії управління витратами
Автори: Аранчій, В. І.
Мокієнко, Т. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Аранчій В. І., Мокієнко Т. В. Собівартість продукції та шляхи її зниження як головна умова ефективної стратегії управління витратами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються теоретичні аспекти управління витратами у сільському господарстві. Розглянуто місце та значення собівартості продукції у системі управління витратами підприємства. Запропоновані напрями зниження рівня собівартості виробництва продукції.
In the article the theoretical aspects of management charges are examined in agriculture. A place and value of unit cost is considered in control system by the charges of enterprise. Directions of decline of level of production of goods cost are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48438
Розташовується у зібраннях:Випуск105: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_105_2010_7.pdf103.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.