Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48364
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorДібрівська, Н. В.-
dc.contributor.authorПавлішин, М. Л.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2024-02-29T10:38:49Z-
dc.date.available2024-02-29T10:38:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Дібрівська Н. В., Павлішин М. Л., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 174-176.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48364-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_174-176.pdf168.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.