Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48364
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Дібрівська, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Павлішин, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Стоєв, С. С. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T10:38:49Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T10:38:49Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Дібрівська Н. В., Павлішин М. Л., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 174-176. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48364 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_174-176.pdf | 168.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.