Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48360
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Барабаш, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T10:30:59Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T10:30:59Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Барабаш А. Ю. Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 165-167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48360 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_165-167.pdf | 174.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.