Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПавлишин, М. Л.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2024-02-29T09:04:09Z-
dc.date.available2024-02-29T09:04:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Павлишин М. Л., Лосєва С. М. Інноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 158-160.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48346-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_158-160.pdf169.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.