Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2024-02-29T08:56:54Z-
dc.date.available2024-02-29T08:56:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Максимова Н. П. Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 154-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48342-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_154-156.pdf168.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.