Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48216
Title: | Стан та шляхи підвищення рівня концентрації виробництва продукції овочівництва |
Authors: | Роганіна, В. Є. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Роганіна В. Є. Стан та шляхи підвищення рівня концентрації виробництва продукції овочівництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113 |
Abstract: | Розглянуто сучасний стан рівня розвитку концентрації виробництва овочевої продукції в регіоні, специфічність і соціальну значимість овочів, процес деконцентрації галузі, переваги крупнотоварного виробництва, проведено групування сільськогосподарських підприємств за площею виробництва та валовим збором овочів, намічені основні шляхи його розвитку на перспективу. The modern being of level of development of concentration of production of vegetable goods in a region, specificity and social meaningfulness of vegetables is considered, process of deconcentration industry, advantages of large-scale production, groupment of agricultural enterprises on the area of production and gross collection of vegetables, realizable estimation the I set basic ways of his development on a prospect. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48216 |
Appears in Collections: | Випуск 113: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_113_2011-43.pdf | 284.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.