Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48204
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Горбань, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Горбань, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T08:36:17Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T08:36:17Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 114-115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48204 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_114-115.pdf | 163.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.