Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorГорбань, О. В.-
dc.date.accessioned2024-02-27T08:36:17Z-
dc.date.available2024-02-27T08:36:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАртеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 114-115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48204-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_114-115.pdf163.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.