Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48200
Title: Перспективи розробки технології комбінованих консервів із м’яса перепелів
Authors: Холодний, Л. П.
Рогова, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Холодний Л. П., Рогова Н. В. Перспективи розробки технології комбінованих консервів із м’яса перепелів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 106-107.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48200
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_106-107.pdf194.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.