Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНабоков, Д. О.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-02-27T07:55:42Z-
dc.date.available2024-02-27T07:55:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНабоков Д. О., Гревцева Н. В. Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 58-59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48172-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_58-59.pdf162.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.