Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2024-02-27T07:55:26Z-
dc.date.available2024-02-27T07:55:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОлексенко Л. В. Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48171-
dc.description.abstractРозглянуті напрями підвищення капіталізації підприємств. Наведено перелік та напрямів, за допомогою яких покращується функціонування заходів корпоративної політики, забезпечується стабільний фінансовий стан підприємств.uk_UA
dc.description.abstractThe article examines the important methods of raising capital industry. A basic list of activities and methods by which improves the functioning of corporate policy, also provided a stable financial situation of enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113-
dc.titleКапіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 113: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_113_2011-33.pdf272.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.