Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48171
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексенко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T07:55:26Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T07:55:26Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Олексенко Л. В. Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48171 | - |
dc.description.abstract | Розглянуті напрями підвищення капіталізації підприємств. Наведено перелік та напрямів, за допомогою яких покращується функціонування заходів корпоративної політики, забезпечується стабільний фінансовий стан підприємств. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article examines the important methods of raising capital industry. A basic list of activities and methods by which improves the functioning of corporate policy, also provided a stable financial situation of enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113 | - |
dc.title | Капіталізація підприємств харчової промисловості як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 113: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_113_2011-33.pdf | 272.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.