Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4807
Назва: Механізми забезпечення сталого розвитку підприємницьких структур агропродовольчої сфери на основі інтеграції
Інші назви: Mechanisms for the Sustainable Development of agri business entities from the scope of integration
Механізми забезпечення сталого розвитку підприємницьких структур агропродовольчої сфери на основі інтеграції.
Автори: Ніценко, В.С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Ніценко В.С. Механізми забезпечення сталого розвитку підприємницьких структур агропродовольчої сфери на основі інтеграції. 2014. № 6. С. 131
Серія/номер: Економічні науки;№ 6
Короткий огляд (реферат): За результатами проведених досліджень сформовано підходи до визначення стійкості соціально-економічних систем. Обґрунтовано принципи при визначенні категорії «сталий розвиток підприємства». Наведено класифікацію чинників сталого економічного розвитку інтегрованого об’єднання підприємств агропродовольчої сфери, схему взаємозв'язків у рамках гнучкої інтегрованої структури. Побудовано механізм і алгоритм стійкого розвитку підприємства на основі інтеграції.
According to the results of research carried out approaches to determining the stability of socio-economic systems. The principles in determining the category of "sustainable development of the company."Classification of sustainable economic development of integrated business combination agri sector, a scheme of relationships within an integrated flexible structure.Built mechanism and algorithm of sustainable development on the basis of integration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4807
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nitsenko.pdf561.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.