Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48051
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Писаренко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Яснолоб, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-24T12:59:11Z | - |
dc.date.available | 2024-02-24T12:59:11Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Писаренко В. В., Яснолоб І. О. Формування ефективної інфраструктури плодоовочевого ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 113 «Економічні науки». 2011. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48051 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються проблеми формування ефективної інфраструктури регіонального ринку плодоовочевої продукцій з метою скорочення витрат виробництва, підвищення якості плодоовочевої продукції та інформаційного забезпечення даного процесу шляхом створення мережі посередницьких структур, які на конкурентній основі сприятимуть збуту продукції за вигідною для виробників ціною. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of forming of effective infrastructure of regional market of fruit and regetable products are examined with the aim of cutback of spending of production, upgrading quality of fruit and vegetable products and to the informative providing of this process by creation networks of intercessory structures will assist production distribution at bargain price, that on competition basis. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 113 | - |
dc.title | Формування ефективної інфраструктури плодоовочевого ринку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 113: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_113_2011-6.pdf | 319.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.