Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47987
Title: Управління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарства
Other Titles: Management of the international competitiveness of enterprises in the restaurant industry
Authors: Мальцева, Емілія Вікторівна
metadata.dc.contributor.advisor: Віннікова, В. А.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Keywords: конкуренція;конкурентоздатність;ресторанне господарство;ефективність;competition;competitiveness;restaurant business;efficiency
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мальцева Е. В. Управління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 83 с.
Abstract: Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлене тим становищем і блоком проблем з якими зіштовхуються підприємства ресторанного господарства. Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є конкурентоздатність підприємств ресторанного господарства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є визначення міжнародної конкурентоспроможністю. Методи дослідження, які були застосовані в роботі: – проаналізовано основні показники конкурентоздатності підприємства. Це дало змогу, визначити слабкі сторони на підприємстві та визначити шляхи їх подолання; – запропонована методика оцінки конкурентного статусу підприємства. Це дозволить збільшити показники експорту.
The relevance of the topic of the qualification work is determined by the situation and the set of problems faced by the enterprises of the restaurant industry. The object of research in the qualification work is the competitiveness of restaurant enterprises. The subject of the research of the qualification work is the definition of international competitiveness. Research methods used in the work: – the main indicators of the enterprise's competitiveness were analyzed. This made it possible to identify weaknesses in the enterprise and determine ways to overcome them; – the method of assessing the competitive status of the enterprise is proposed. This will increase export figures.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47987
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073z_21stn-2-03_Mal_tseva_Ye_V.pdf
  Restricted Access
806.55 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.