Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВіннікова, В. А.-
dc.contributor.authorМальцева, Емілія Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-02-23T14:16:46Z-
dc.date.available2024-02-23T14:16:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМальцева Е. В. Управління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47987-
dc.description.abstractАктуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлене тим становищем і блоком проблем з якими зіштовхуються підприємства ресторанного господарства. Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є конкурентоздатність підприємств ресторанного господарства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є визначення міжнародної конкурентоспроможністю. Методи дослідження, які були застосовані в роботі: – проаналізовано основні показники конкурентоздатності підприємства. Це дало змогу, визначити слабкі сторони на підприємстві та визначити шляхи їх подолання; – запропонована методика оцінки конкурентного статусу підприємства. Це дозволить збільшити показники експорту.uk_UA
dc.description.abstractThe relevance of the topic of the qualification work is determined by the situation and the set of problems faced by the enterprises of the restaurant industry. The object of research in the qualification work is the competitiveness of restaurant enterprises. The subject of the research of the qualification work is the definition of international competitiveness. Research methods used in the work: – the main indicators of the enterprise's competitiveness were analyzed. This made it possible to identify weaknesses in the enterprise and determine ways to overcome them; – the method of assessing the competitive status of the enterprise is proposed. This will increase export figures.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентоздатністьuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.titleУправління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the international competitiveness of enterprises in the restaurant industryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073z_21stn-2-03_Mal_tseva_Ye_V.pdf
  Restricted Access
806.55 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.