Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4790
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фощан, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T15:01:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T15:01:21Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 218-223. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4790 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем виробництва напівфабрикатів для оздоблювання печива, тортів, тістечок та пастильних виробів, які складають широкий асортимент на світовому ринку. Розглянуто питання використання фруктово-желейних та збивних напівфабрикатів із поліпшеними структурно-механічними властивостями на основі комбінованих гідроколоїдів різної природи. | uk_UA |
dc.description.abstract | The optimal parameters of the processes of technological systems of production for semi-finishing cookies, cakes, pastries and pastes products, which have considerable part in wide assortment in the world market are grounded. Use fruit and jelly, and whipped with a semi-improved structural and mechanical properties based on the combination of hydrocolloids of different nature were considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | оздоблення кондитерських виробів | uk_UA |
dc.subject | торти | uk_UA |
dc.subject | тістечка | uk_UA |
dc.subject | пастильні вироби | uk_UA |
dc.subject | печиво | uk_UA |
dc.title | Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_35.pdf | 275.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.