Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФощан, А. Л.-
dc.contributor.authorГригоренко, А. М.-
dc.date.accessioned2022-08-12T15:01:21Z-
dc.date.available2022-08-12T15:01:21Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationФощан А. Л., Григоренко А. М. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 218-223.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4790-
dc.description.abstractОбґрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем виробництва напівфабрикатів для оздоблювання печива, тортів, тістечок та пастильних виробів, які складають широкий асортимент на світовому ринку. Розглянуто питання використання фруктово-желейних та збивних напівфабрикатів із поліпшеними структурно-механічними властивостями на основі комбінованих гідроколоїдів різної природи.uk_UA
dc.description.abstractThe optimal parameters of the processes of technological systems of production for semi-finishing cookies, cakes, pastries and pastes products, which have considerable part in wide assortment in the world market are grounded. Use fruit and jelly, and whipped with a semi-improved structural and mechanical properties based on the combination of hydrocolloids of different nature were considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectоздоблення кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectтортиuk_UA
dc.subjectтістечкаuk_UA
dc.subjectпастильні виробиuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.titleНауковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_35.pdf275.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.