Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T14:35:48Z-
dc.date.available2022-08-12T14:35:48Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 204-210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4787-
dc.description.abstractРозглянуто питання розробки рецептур сиркових десертів із використанням зернових інгредієнтів як наповнювачів. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що розроблені продукти мають оптимальне співвідношення жирів та білків, зменшену енергетичну цінність порівняно з сирковими десертами промислового виробництва, а також збагачені харчовими волокнами.uk_UA
dc.description.abstractConsidered the issues of development of formulations cheese desserts use as fillers cereal ingredients. Commodity assessment of new cheese products has shown that the developed products are the optimum ratio of fat and protein, reduced energy value compared with cheese desserts industrial production, as well as enriched with dietary fibers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсиркові десертиuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectзменшена енергетична цінністьuk_UA
dc.subjectзернові нгредієнтиuk_UA
dc.subjectнаповнювачіuk_UA
dc.titleРозробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_33.pdf290.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.