Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47866
Название: Управління ефективністю виробництва на підприємстві
Другие названия: Management of production efficiency at the enterprise
Авторы: Букреєва, Аліна Олексіївна
Научный руководитель: Чуйко, Н. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Ключевые слова: управління;ефективність;виробництво;рослинництво;результати виробництва;management;efficiency;production;crop production;production results
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Букреєва А. О. Управління ефективністю виробництва на підприємстві: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. Н. В.Чуйко; Харків, 2023. 71 с.
Краткий осмотр (реферат): Основною метою кваліфікаційної (бакалаврської) роботи є комплексне дослідження теоретичних та практичних засад ефективності виробництва на підприємстві. Об’єктом дослідження є селянське фермерське господарство «Агро Стиль» Зіньківського району Полтавської області. Предметом досліджень є ефективність виробництва сільськогосподарської продукції селянського фермерського господарства «Агро-Стиль». Наукова новизна результатів роботи поглиблено теоретико-методичні аспекти управління ефективністю виробництва на підприємстві; надано рекомендації щодо удосконалення існуючої методики управління ефективністю, та шляхи її підвищення. У кваліфікаційній (бакалаврській) роботі: У першому розділі досліджено теоретико-методичні аспекти управління ефективністю виробництва на підприємстві. У другому розділі окреслені напрями ефективності виробництва селянського фермерського господарства «Агро-Стиль». Висновки та пропозиції: практичне значення наукового дослідження визначається можливістю використання отриманих науково-теоретичних та практичних результатів для комплексного удосконалення управління ефективністю виробництва продукції на підприємстві.
The main goal of the qualification (bachelor's) work is a comprehensive study of the theoretical and practical principles of production efficiency at the enterprise. The object of the study is the peasant farm "Agro-Style" of the Zinkiv district of the Poltava region. The subject of research is the efficiency of production of agricultural products of the peasant farm "Agro-Style". The scientific novelty of the work results deepened the theoretical and methodological aspects of managing production efficiency at the enterprise; recommendations on improving the existing effectiveness management methodology and ways to improve it are provided. In the qualification (bachelor's) work: In the first chapter, the theoretical and methodological aspects of the management of production efficiency at the enterprise are investigated. In the second chapter, the areas of production efficiency of the peasant farm "Agro-Style" are outlined. Conclusions and proposals: the practical value of scientific research is determined by the possibility of using the obtained scientific-theoretical and practical results for comprehensive improvement of the management of production efficiency at the enterprise.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47866
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_B_44_2_073z_18b-05_Bukreyeva_A_O.pdf
  Restricted Access
1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.